انسان مسلمان بايد كه خطاي خود را بشناسد و نصيحت را بپذيرد كه امام علي(ع) فرمودند: نادان، تقصير و خطاي خود را نشناسد و نصيحت خيرخواه را نپذيرد. (غررالحكم حديث1506)
4- آن كس كه نداند و نداند كه نداند - در جهل مركب ابد الدهر بماند. آدم شناسي شما واقعا قابل ستايش است!!! از همين حرفتان معلوم است كه چقدر آدم شناسيد. سيد به اندازه عمر تو سابقه جهاد دارد. موقعي كه شما و بنده و دوست عزيزتان به دنيا نيامده بوديم، در عملياتهاي مختلف شركت ميكرده است. موقعي كه دوستان عزيزتان آب بابا مينوشتهاند پرسنلي سپاه اراك بوده است آن وقت شما ادعا ميكنيد كه ايشان را شناختهايد؟ بعد هم انتقاد اصلي ايشان اين نبوده است كه شما سيد را ميشناسيد يا نميشناسيد. مسئله ادب و احترام بزرگتر را داشتن است. كه متأسفانه از ظواهر بر ميآيد كه ... . حضرت امير (ع) يكي از علائم زمانهي بد را «بدخلقي جوانان» و «عدم تكريم بزرگترها توسط كوچكترها» ميدانند. (حديث 3925 غرر الحكم) علاوه بر اين حرمت مهماني و زائر كربلا را نگه داشتن را هم بلد نيستيد؟ مگر ما در خانه سيد ميهمان نبوديم؟ چه جاي حرفهاي صد تا يه غاز بيهودهاي بود كه جايش در اتاق كار سيد است البته اگر جايي داشته باشد كه به نظر من ندارد.
5- نظرات را مستقيم بيان كردن، زماني مطرح است كه اميد اصلاح باشد كه متأسفانه نظرات بيان شد و ديديم كه «از قضا سركنگبين صفرا فزود...» به هوشتان بايد احسنت گفت بابت اين شناسايي امور مرموز!!!
تذكر: درستش «اللهم عجل لوليك الفرج» است. لـ وليـ ـك : (براي وليت)
والسلام علي من اتبع الهدي